Duyurular

+ 01 Temmuz 2010 : Reha – Necla Midilli Vakıf Senedi ilkeleri doğrultusunda ve Vakıf Yönetim Kurulu kararınca her yıl, Foça merkez ve köylerinde yoksul ama zeki ve çalışkan öğrencilere, başarılı sporculara karşılıksız burslar verilmektedir. Bu burslar, Ekim - Haziran ayları arasında 9 ay sürelidir. Üç ay verilmemesinin nedeni : Öğrencilerin kendi güçleri ve yetenekleri doğrultusunda çalışıp üretmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrenmelerini sağlamak içindir.
Burs başvuruları bizzat olmak üzere Reha-Necla Midilli Vakfı Yönetim Kuruluna ve her yıl Ağustos-Eylül ayları içinde yapılacaktır.

+ 03 Haziran 2010 :
Vakıf Mütevelli Heyeti olarak, 2011 yılından itibaren Kurucumuz Reha Midilli adına her iki yılda bir Foça için yapılacak çalışmalara “Başarı ve Teşvik Ödülü” vermeyi kararlaştırdık. Bu ödülün koşulları, konusu ve ilkeleri en geç Eylül ayı sonuna kadar sitemizde yayınlanacaktır.

“Reha Midilli Ödülü” için 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’ne başvuruda bulunduk :

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE
İZMİR

Reha- Necla Midilli Vakfı olarak, Foça için yapılacak çalışmaları desteklemek amacıyla kurucu başkanımız Reha Midilli adına her iki yılda bir düzenli olarak ödül vermeyi kararlaştırdık.

Ödül giderleri vakfımız tarafından karşılanacaktır.

Ödül ilke ve koşullarının saptanması, uygulanırlığının sağlanabilmesi için üniversitenizin yardımını talep etmekteyiz.

Gereğini saygılarımla arzederim.

Reha MİDİLLİ