Vakıftan Haberler

2012 YILININ İLK MÜTEVELLİ HEYETİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI
22 Şubat 2012
-Reha-Necla Midilli Vakfı’nın en üst karar ve yönetim organları olan Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu, 21 Şubat günü saat 10.30’da yeni düzenlenen merkez yönetim binasında 2012 yılının ilk toplantısını yaptı.

-Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Reha Midilli’nin de hazır bulunduğu toplantıdan önemli kararlar çıktı.
2011 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2012 yılında yapılacak olan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda Başkan Haydar Çelebi, Vakıf Çalışmaları hakkında üyelere ayrıntılı bilgiler sundu. 4 saate yakın süren toplantıda Vakfın geleceğine yönelik kararlara varıldı.

Bunlardan en önemlisi, Neclaana Yaşlıevi’ne ek binanın yapılması olacak. Önümüzdeki üç yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanan bu yapıda Alzheimer ve Demans Hastaları konuk edilecek.

Reha-Necla Midilli Vakfı’nın her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği bursların verilme miktarları ve koşullarının yeniden düzenlenmesine yönelik yönetmeliğin hazırlanması da karara bağlanan önemli çalışmalardan biri oldu.Bu konudaki yönetmelik önümüzdeki günlerde vakfımızın resmi sitesinde kamuoyu ile paylaşılacak.

Bu yıl yine “Yeşil Foça” çalışmaları sürdürülecek.Bu konuda Foça Belediyesi’nden yer gösterilmesi istenecek.

Kurucu ve Onursal Başkanımız Reha Midilli’nin rahmetli babası Cemil Midilli adını kentin en uygun yerinde anıtsal bir çeşme yapılacak.Yer konusunda Foça Belediyesi ile gerekli çalışmalara en kısa süre içinde başlanacak.

“Uluslararası Reha Midilli Ödülü” çalışmaları gözden geçirildi.Dokuz Eylül Üniversitesi’nce hazırlanacak olan Duyuru Koşulları’nın en kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşılması kararlaştırıldı.

Bu yıl Vakıflar Haftası etkinlikleri içinde düzenlenecek olan “Vakıfların Ülkemiz,Reha-Necla Vakfı’nın Yöremiz İçin Önemi Konulu” ödüllü kompozisyon yarışmasının protokolü Foça Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalandı.Bu konuda Vakfın her türlü katkıda bulunması karara bağlandı.

Sayfa Başına Dön | Haberler Sayfasına Dön | Anasayfaya Dön